Intr-un bol amestecam faina cernuta si taratele. Incalzim putin laptele batut cat sa putem tine un deget in el fara sa ne ardem, apoi punem in el zaharul, sarea, drojdia sfaramata si uleiul de masline. Amestecam pana se omogenizeaza bine. Facem o adancitura in mijlocul fainii in care punem oul batut putin cu furculita si amestecul de iaurt cu drojdie. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini, acoperim vasul cu un prosop si lasam coca la crescut pana isi dubleaza volumul.
Intre timp tragem pentru cateva minute baconul intr-o tigaie uscata, fara grasime.
Framantam aluatul, scotand aerul din el si il impartim in doua parti egale. Intindem pe rand fiecare foaie intr-un dreptunghi pe care presaram bacon, cascaval ras si amestec de seminte. Rulam foaia, apoi o taiem in bucati de aproximativ 2 cm grosime. Punem bucatile intr-o tava pe hartie de copt si le lasam sa mai creasca 15 minute, dupa care dam tava la cuptorul preincalzit.
Le coacem pana se rumenesc frumos. Le servim atat calde, cat si reci.