Am preparat o ruladă de porc cu ciuperci fooooarte bună! Crook-Pot la treabă, că ai lenevit destul în depozit! ;)
Ia o bucată de fleică de 1 kg. spălată, uscată cu prosoape de bucătărie.
Feliază fleica cât mai subțire.
Pune intr-un castron ierburile aromate, sarea, piperul și o lingură de ulei de măsline.
Amestecă toate ingredientele și masează cu ele fleica.
Lasă 30-40 minute fleica la rece pentru a pătrunde bine aromele.
Cât timp stă fleica la odihnă pregătești umplutura.
.Ceapa curățată, spălate se toacă mărunt.
Pune uleiul rămas intr-o tigaie la încins
Lasă ceapa până devine sticloasă.
Ciupercile spălate, șterse și tocate mărunt se adaugă peste ceapă.
Lasă la fiert până scade zeama.
Stinge focul și adaugă oul și pătrunjelul tocat mărunt.
Lasă compoziția la răcit.
Scoate fleica,pune-o pe tocător.
Împarte carnea în două.
Pune jumătate din compoziția de ciuperci.
Repartizează umplutura pe toată suprafața bucății de carne.
Rulează carnea și leag-o strâns cu ață de bucătărie.
Pune rulourile de carne în vasul Crook Pot.
Adaugă vinul.
Setează la programul High și lasă la fiert 3 ore.
După 3 ore ,decuplezi de la sursa electrică aparatul.
Scoate vasul și bagă-l la cuptorul preîncălzit sla 170 grade să se rumenească frumos.
Servești cu sau fără garnitură.