Rulada din carne de porc cu ciuperci la Crook-Pot

de Bunica in Porc, 1 Iun 2016 | 2882 vizualizari

 

Am preparat o ruladă de porc cu ciuperci fooooarte bună! Crook-Pot la treabă, că ai lenevit destul în depozit! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1kg fleică de porc cu mai puțină grăsime.
  • 1 legătură ceapă verde
  • 10 ciupercuțe
  • 1 ou
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin roșu
  • 2 linguri ulei de măsline
  • ierburi aromate pregătite de minehttp://www.bucataras.ro/retete/amestec-de-plante-66337.html
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc cu ciuperci la Crook-Pot:

Ia o bucată de fleică de 1 kg. spălată, uscată cu prosoape de bucătărie.

Feliază fleica cât mai subțire.

Pune intr-un castron ierburile aromate, sarea, piperul și o lingură de ulei de măsline.

Amestecă toate ingredientele și masează cu ele fleica.

Lasă 30-40 minute fleica la rece pentru a pătrunde bine aromele.

Cât timp stă fleica la odihnă pregătești umplutura.

.Ceapa curățată, spălate se toacă mărunt.

Pune uleiul rămas intr-o tigaie la încins

Lasă ceapa până devine sticloasă.

 

Ciupercile spălate, șterse și tocate mărunt se adaugă peste ceapă.

Lasă la fiert până scade zeama.

Stinge focul și adaugă oul și pătrunjelul tocat mărunt.

Lasă compoziția la răcit.

Scoate fleica,pune-o pe tocător.

Împarte carnea în două.

Pune jumătate din compoziția de ciuperci.

Repartizează umplutura pe toată suprafața bucății de carne.

Rulează carnea și leag-o strâns cu ață de bucătărie.

Pune rulourile de carne în vasul Crook Pot.

Adaugă vinul.

Setează la programul High și lasă la fiert 3 ore.

După 3 ore ,decuplezi de la sursa electrică aparatul.

Scoate vasul și bagă-l la cuptorul preîncălzit sla 170 grade să se rumenească frumos.

Servești cu sau fără garnitură.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu ciuperci la Crook-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

02.06.2016, 12:07

buna rulada!

Bunica 1

02.06.2016, 18:35

Catalina L 1

04.06.2016, 19:54

super

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la tigaie