CONCURS: DE LA BUCATAR LA JUSTITIAR - SE CAUTA UN PREPARAT DEMN DE A PURTA NUMELE GODINA
Intr-o tigaie punem putin ulei si calim 1-2 minute ceapa taiata marunt, dupa care adaugam ciupercile curatate si taiate felii. Lasam la foc iute amestecand din cand in cand, pana scade toata apa lasata de ciuperci si potrivim de sare, apoi dam tigaia deoparte sa se racoreasca.
Intre timp dezosam pulpa de curcan cu grija de nu trecem cu cutitul pe partea cealalta, apoi o condimentam cu sare, piper, boia si usturoi granule. Peste carne, adaugam
ciupercile sotate, iar deasupra asezam cele 2 felii de cascaval. Strangem frumos carnea pana formam o rulada, pe care o prindem in capete cu scobitori sa nu se desfaca.
Condimentam putin rulada cu sare, piper si boia, apoi o punem intr-o tava unsa cu ulei si adaugam peste ea putin sos de soia, iar in tava un pahar de vin alb. Acoperim totul cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru cca. 20 minute cu folie, iar fara folie pana se rumeneste frumos deasupra.
Servim cu salata! Pofta buna!
1
Puteti condimenta si cu alte ingrediente dupa bunul plac!