Rulada de Curcan Godina

de Gherca Daniela in Curcan, 6 Mar 2016 | 3655 vizualizari

 

CONCURS: DE LA BUCATAR LA JUSTITIAR - SE CAUTA UN PREPARAT DEMN DE A PURTA NUMELE GODINA

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • usturoi granule
  • sos soia
  • 250g ciuperci
  • 1 ceapa micuta
  • 2 felii de cascaval
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de Curcan Godina:

       Intr-o tigaie punem putin ulei si calim 1-2 minute ceapa taiata marunt, dupa care adaugam ciupercile curatate si taiate felii. Lasam la foc iute amestecand  din cand in cand, pana scade toata apa lasata de ciuperci si potrivim de sare, apoi dam tigaia deoparte sa se racoreasca.

       Intre timp dezosam pulpa de curcan cu grija de nu trecem cu cutitul pe partea cealalta, apoi o condimentam cu sare, piper, boia si usturoi granule. Peste carne, adaugam
ciupercile sotate, iar deasupra asezam cele 2 felii de cascaval. Strangem frumos carnea pana formam o rulada, pe care o prindem in capete cu scobitori sa nu se desfaca.
      Condimentam putin rulada cu sare, piper si boia, apoi o punem intr-o tava unsa cu ulei si adaugam peste ea putin sos de soia, iar in tava un pahar de vin alb. Acoperim totul cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru cca. 20 minute cu folie, iar fara folie pana se rumeneste frumos deasupra.
     Servim cu salata! Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti condimenta si cu alte ingrediente dupa bunul plac!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de Curcan Godina" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan cu prune uscate, bacon si sos de mere cu unt