Această ruladă am pregătit-o cu mai mult timp în urmă. Răsfoind printre poze mi-am amintit că a fost foarte delicioasă. V-o recomand cu drag și vă invit să o încercați!
Freci untul cu faina, apoi adaugi galbenusul, sarea si framanti pana cand capata consistenta unui aluat potrivit, pe care-l lasi la rece 30 de minute.
Rumenesti costita taiata cubulete, o scoti deoparte si in grasimea ramasa, calesti ceapa tocata iar apoi adaugi ficateii taiati cubulete. Cand toate ingredientele sunt bine patrunse le lasi la racit. Amesteci intr-un castron ficateii, ceapa, costita, franzela inmuiata in apa, apoi stoarsa bine si rupta bucatele mici, ouale batute, usturoiul zdrobit, cimbru, tarhon, sare si piper dupa gust.
Intinzi aluatul intr-o foaie dreptunghiulara, adaugi compozitia si rulezi strans. Pui rulada intr-o tava tapetată cu hârtie de copt, intepi aluatul in cateva locuri, iar apoi introduci tava in cuptor pentru 50 de minute.