Rulada cu dulceata de capsuni

de Maria68 in Dulciuri, 19 Iun 2012 | 4095 vizualizari

 

Este o reteta de rulada deosebit de gustoasa si foarte usor de preparat. Foarte bine se poate folosi orice alt tip de dulceata;de cirese, de visine, caise.......etc, depinde de preferintele fiecaruia.
Din aceste ingrediente ne iese o rulada, cei drept cam mica - 8-10 felii. Daca dorim putem sa dublam cantitatea de ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia de rulada:
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 40 g unt topit
  • un plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • Pentru umplutura:
  • 300 g dulceata de capsuni
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de capsuni:

Ouale le separam. Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat(in ploaie). Dupa care se adauga galbenusurile frecate cu sare si continuam sa batem in continuare. Untul il topim si il lasam la racit. Dupa ce s-a racit il turnam peste compozitie. La final, adaugam faina cernuta, amestecam usor si turnam intr-o tava (nu prea mare) tapetata cu hartie pentru copt. Compozitia o intindem uniform si introducem tava in cuptorul incalzit.

Dupa ce s-a copt foaia de rulada(cca. 35-40min) , se scoate din cuptor si rulam cu hartia. Se acopera cu un prosop de bucatarie si lasam sa se raceasca.

Cand s-a racit, se desface hartia si se umple cu dulceata( pe care o lasam la temperatura camerei, pentru a putea fi intinsa cu usurinta), se ruleaza si o pudram din belsug cu zahar.

Va pot asigura ca este o rulada super delicioasa!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu frisca, gem de capsuni si confetti