Inghetata cu cirese si biscuit

de Patty in Dulciuri, 12 Iun 2016 | 2377 vizualizari

 

O inghetata delicioasa care este ideala in dieta datorita ingredientelor folosite.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de cirese fara samburi;
  • 2 cani crema/lapte de orez;
  • 2 linguri indulcitor Green Sugar;
  • biscuiti;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cirese si biscuit:

 Cu ajutorul unui pai se scot mai usor samburii cireselor. Intr-un blender se mixeaza laptele/crema de orez, ciresele si indulcitorul, dupa care se toarna compozitia intr-o caserola. 

    Caserola se asaza in congelator si, din 15 in 15 minute, se amesteca inghetata, pentru a sparge cristalele de gheata care se vor forma si pentru a obtine o textura mai cremoasa.

   Cand este aproape gata se pune in forme in care se introduce un biscuit in mijloc si se mai lasa 30 minute la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cirese si biscuit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

stefy_a 1

13.06.2016, 08:52

imi place cum arata!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:26

Super bunaaa!!!

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:07

wooww! ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prima mea pasca