Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand.
Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit.
Se separa galbenusurile de albusuri si se bat albusurile spuma.
Cand ciulamaua s-a racit se adauga galbenusurile unul cate unul, apoi se incorporeaza si albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia in tava mare, tapetata. Se da la cuptor la foc potrivit pana se coace.
Se scoate foaia pe un prosop curat umed, cu tot cu hartia de copt si cu ajutorul prosopului se ruleaza. Se lasa la racit.
Cand foaia s-a racit, se unge cu gem si se indeparteaza hartia de copt, pe masura ce se ruleaza la loc foaia.
1
daca tava e mai mica, se micsoreaza cantitatea de ingrediente;
2
se poate inlocui gemul cu orice fel de crema.