Este o retata din copilarie mama ne face tare mult ,e si simpla si foarte usor de facut
Se fac doua blaturi,cantitatile sant pt un blat
Se separa albusurile de galbenusuri se bat bine, apoi se pune zaharul se mai bat dupa care se pun galbenusurile cu apa amestecate, iar apoi faina ,se amesteca usor cu o paleta de sus in jos .
Se unge o tava se pune folie de aluminiu sau hartie de copt ,se pune compozitia se coace 10-12 minute.Dupa ce s-a copt blatul se ruleaza intr-un prosop umed ,iar dupa ce s-a racit se umple cu crema
crema:
Se dizolva faina in putin lapte apoi se amesteca cu toata cantitatea de lapte si se pune pe foc pana se ingrosa,se amesteca in ea sa nu se prinda si sa se faca cocoloase (se numeste pep)
Se amesteca bine untul cu zahar pudra pana se face spuma dupa care se amesteca cu pepul racit foarte bine si cu vanilia
Se topeste ciocolata cu untul si frisca si se pune pe rulada ,se decoreaza cu inimioare sau ce bombonele doriti
Se lasa la rece 1-2 ore apoi se taie