Rulada cu crema de cocos si caramel

de ana in Prajituri, 28 Iun 2012 | 30014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mari/4 mici foi napolitana
  • Pentru crema caramel:
  • 250 g zahar
  • 300 ml apa
  • 300 g biscuiti
  • Pentru crema cu cocos:
  • 250 g zahar
  • 100 ml apa
  • 250 g unt
  • 280 g lapte praf
  • 200 g cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de cocos si caramel:

Se maruntesc biscuitii dupa care se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa si se mai lasa pe foc pana se topeste, dupa care se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine si se intinde pe foi fierbinte.

Se fierbe apa cu zaharul si untul aproximativ 5 minute pana se leaga siropul, apoi se adauga laptele praf si cocosul. Se amesteca bine apoi se intinde pe foi.

Se ruleaza foile cat este calda crema, apoi se dau la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de cocos si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

29.06.2012, 09:52

Este una din dulciurile mele preferate!

amalyutzza 1

30.06.2012, 15:34

trebuie sa o incerc,arata fenomenal

Panacris 1

05.12.2015, 17:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cocos