Rulada cu crema de cocos si caramel

de ana in Prajituri, 28 Iun 2012 | 32520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mari/4 mici foi napolitana
  • Pentru crema caramel:
  • 250 g zahar
  • 300 ml apa
  • 300 g biscuiti
  • Pentru crema cu cocos:
  • 250 g zahar
  • 100 ml apa
  • 250 g unt
  • 280 g lapte praf
  • 200 g cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de cocos si caramel:

Se maruntesc biscuitii dupa care se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa si se mai lasa pe foc pana se topeste, dupa care se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine si se intinde pe foi fierbinte.

Se fierbe apa cu zaharul si untul aproximativ 5 minute pana se leaga siropul, apoi se adauga laptele praf si cocosul. Se amesteca bine apoi se intinde pe foi.

Se ruleaza foile cat este calda crema, apoi se dau la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de cocos si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

29.06.2012, 09:52

Este una din dulciurile mele preferate!

amalyutzza 1

30.06.2012, 15:34

trebuie sa o incerc,arata fenomenal

Panacris 1

05.12.2015, 17:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cocos