Rulada cu crema de cocos

de LUK in Prajituri, 20 Ian 2013 | 13626 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru rulada:

  • 5 oua
  • 120 gr zahar
  • 100 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • o jumatate de lingurita de praf de copt

Pentru crema

  • 400ml lapte
  • 3 linguri amidon
  • 100gr nuca de cocos
  • 100 gr zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de cocos:

Mod preparare rulada:

Separa albusurile de galbenusuri.Mixeaza albusurile spuma tare si adauga treptat zaharul in timp ce mixezi.Amesteca faina cu praful de copt si cacao.In bezeaua de albusuri adauga galbenusurile.Amesteca usor cu o lingura de lemn.Treptat adauga compozitia cu faina amestecand usor.Coace uin tava tapetata cu hartie de copt cca 30 min la foc mediu.Cand e gata scoate o pe un prosop umed de bucatarie sau pe o folie de aluminiu tapetata cu zahar pudra si ruleaza usor.Asteapta sa se raceasca inainte de a o intinde iar.

Crema:

Amesteca 50ml lapte cu amidonul.Restul de lapte pune l la incalzit impreuna cu zaharul si nuca de cocos.Cand incepe sa fiarba adauga amidonul.Amesteca pana se ingroasa.

Intinde rulada apoi pune crema calda.Ruleaza din nou si pune rulada in frigider pentru cca o ora.

Puteti prepara pentru un aspect mai frumos si o glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cocos si caramel