Rosii umplute”haioase si gustoase”

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2009 | 24815 vizualizari

 

Rosiile sint chiar haioase, nu?

 

INGREDIENTE

  • - 4 rosii
  • - 200gr salam(oricare dupa preferinta)
  • - 2 oua fierte(tari)
  • - ½ conserva de porumb(200 gr)
  • - Cascaval
  • - Verdeata (marar,ceapa verde,patrunjel,frunze de salata pt ornat)
  • - Sare
  • - Maioneza sau smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute”haioase si gustoase”:

Umplutura pt rosii se poate prepara in diverse moduri,eu va propun urmatoarea:
Salamul se taie cubulete,la fel si ouale. Verdeata se taie fin. Intr-un vas amestecam salamul,ouale,porumbul,verdeata si un pic de sare(dupa gust)

Apoi adaugam maioneza sau smantana:

Rosiile le spalam, taiem partea de sus,si cu ajutorul linguritei de ceai, inlaturam miezul, lasand-o ca o cupa(miezul se poate adauga la umplutura).

Umplem rosiile si ornam :

Pe o frunza de salata se pun 2 rosii umplute,din verdeata facem peruca pt rosii(exact ca in poza),din cascaval taiem feliute si ornam piciorusele, cu maioneza desenam ochisorii, nasul si buzele!

Pofta buna dragii mei!

Reteta preparata de Ludmila pt concurs bucataras

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute”haioase si gustoase”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv vesel