Barcute umplute cu brinza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2013 | 4949 vizualizari

 

Un aperitiv pt petreceri....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogosari
  • 500 gr brinza dulce de vaci
  • 100 gr unt moale
  • 50 gr smantina
  • 2-3 fire ceapa verde
  • sare
  • pt decor; stegulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute umplute cu brinza:

Gogosarii ii spalam, ii taiem felii mai groase, ii curatam de nervuri si seminte. Brinza o zdrobim cu o furculita sau o punem la robot, adaugam untul moale si frecam cu o lingura de lemn, smintina, sarea dupa gust. Compozitia trebuie sa iasa o crema de brinza cremoasa,daca este prea groasa mai adaugati smantina, iar la urma adaugam ceapa verde taiata felii subtiri. Cu aceasta crema de brinza umplem feliile de gogosar. Eu le-am decorat cu stegulete.

TIPS-URI

1

La petreceri de pitici mofturosi acestia vor minca fara prea mare scandal cite o barcuta...

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute cu brinza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu branza