Chifle umplute cu ou si piept de pui

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2013 | 4364 vizualizari

 

Am vazut la Gabi pe blog reteta asta si am furat-o si eu ca-i tare buna si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle de graham
  • 3 oua
  • 50 g de unt
  • 20 g de cascaval
  • 1 rosie cherry
  • 30 g de piept de pui
  • 1/4 de lingurit de oregano
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu ou si piept de pui:

1. Pieptul de pui il taiem cubulete si-l punem la rumenit in 20 g de unt. 

2. Taiem capacelele chiflelor si le scotem miezul cu ajutorul unei linguri.

3. Ungem bine interiorul cu unt, punem pieptul de pui, spargem oul desupra, asezam 3 felii de rosii taiate subtire si condimentam cu sare, piper si oregano.

4. Punem chiflele pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 15 - 20 de minute, apoi le scotem, presaram cascavalul si le dam din nou la cuptor pana cand se rumeneste frumos(cascavalul).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ou si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute