Reteta de iahnie de fasole rapida: fasole din conserva, ceapa, usturoi, rosii, rozmarin si telina. Gateste ceapa, morcovul, apoi urmeaza pasii retetei si-n 30-40 de minute ai un pranz complet, delicios! Reteta de iahnie de fasole rapida, cu fasole din conserva, ceva simplu, dar tare gustos!
Ingrediente Reteta de iahnie de fasole rapida, cu fasole din conserva
Preparare Reteta de iahnie de fasole rapida, cu fasole din conserva
Morcovul se curata si se spala, apoi se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si te toaca marunt. Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam morcovul, il sotam 2-3 minute la foc mic si adaugam apoi ceapa tocata. Eu am adaugat ceapa deshidratata si am completat cu 1/2 cana apa rece.
Am lasat la foc potrivit sa se umfle ceapa uscata si sa se lege sosul de ceapa. Am scurs fasolea din cele doua conserve, le-am adaugat in cratita impreuna cu mixul din boabe de piper, foaia de dafin, putin rozmarin uscat, sare si piper dupa gust. Am pus 1/2 cana apa, am lasat sa scada apa iar la final am adaugat rosiile pasate pe care de asemeneaa, le-am mai lasat la foc potrivit pana s-a legat sosul.
Am oprit focul, am presarat telina verde si am servit. Pofta buna!
Eu am folosit o conservă de fasole roșie si am facut si o Salata de fasole rosie cu avocado si rosii cherry.
Daca ai fasole uscata, poti face o delicioasa iahnie de fasole cu costita afumata.
Iti recomandam si reteta de Fasole cu Afumatura