Pentru Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval sunt necesare cateva ingrediente: cascaval, sunca, aluat foietaj, ou.
Iata cum se prepara Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval
Se ia o tava normala de cuptor in care se pune hartie de copt.Se puna prima foaie de foietaj. SE aseaza uniform peste foietaj 200 gr felii de sunca .
Peste sunca se aseaza 200 gr cascaval feliat. Peste cascavalul feliat se mai adauga si restul de 200 gr sunca. Deasupra se rade restul de 200 gr cascaval.
Se pune capac a aoua foaie de foietaj. Pe margine se inchide apasand cu furculita sa se lipeasca foarte bine.
Cu un cutit se traseaza linii pe foaia de foietaj pentru a nu se umfla foarte tare in cuptor.
Se bate un ou cu care se unge toata suprafata.
Se coace la 180 grade timp de 25 de minute. Cand este coapta se scoate si se lasa la racit.
1
Lasati de jur imprejur , 1 cm de margine de foietaj neacoperit
2
Se apasa marginile cu o furculita .