Branza feta coapta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 7368 vizualizari

 

Daca tot am mancat in Grecia branza feta in fiecare zi preparata in fel si chip, am facut si pentru azi un pranz usor, rapid si suuuper delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de branza feta
  • o rosie
  • un ardei capia
  • o ceapa
  • ulei de masline
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta coapta:

Puneti feliile de branza feta pe cate o foaie de copt (mototolita usor inainte). Taiati legumele rondele si asezati-le deasupra. Stropiti cu ulei de masline si presarati oregano. Strangeti bine hartia de copt si puneti boccelutele intr-o tava. Puneti la cuptor, la 200 grade, cam jumatate de ora. Branza va lasa zeama si se vor coace si legumele, apoi sosul se va evapora si legumele vor fi toate coapte frumos, usor al dente.

O minunatie! Serviti branza cu legume calda, cu paine proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta coapta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu pui si legume