Pulpe de rata, ceapa si ciuperci

de Panacris in Rata, 20 Noi 2016 | 14526 vizualizari

 

No, după atâte dulcegăriii, musai trebuie să stabilim echilibrul  ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți pulpe de rață 
  • 2 bucăți mari ceapă galbenă 
  • cca. 500 gr ciuperci champignon
  • cca. 300 ml vin roșu 
  • sare de mare
  • piper proaspăt măcinat
  •  ½ linguriță mirodenii de ptr friptura de rață de la LIDL
  • ½ legătură pătrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata, ceapa si ciuperci:

Pulpele de rață se porționează, se pun la prăjit în tigaia încinsă, cca. 5 minute pe fiecare parte. Apoi se scot pulpele din tigaie în alt recipient, iar în tigaia principală  se adaugă  ceapa curățată și tăiată julien, ciupercile spălate și înjumătățite, ce se lasă la înăbușit cca.  5 minute acoperit. Apoi se adaugă carnea de rață, se asezonează de mirodenii, se aromatizează cu vinul roșu și pătrunjelul și se lasă la fiert, acoperit,  la foc mic cca. 40 minute.

Se servește ca atare simplă, cu pâine, garnitură de orez, paste sau cartofi ;)

 

Spor și pofă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata, ceapa si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

21.11.2016, 20:22

simona72 1

22.11.2016, 08:08

Imi place rata, reteta e tare buna, iar mirodeniile sunt super...si eu le folosesc!

trifadalia 1

25.09.2018, 08:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]