Pulpe de pui umplute

de elena001 in Pui, 14 Feb 2013 | 3740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare
  • 8 felii de muschi file
  • 3 carnaciori
  • 50 ml vin
  • sare,piper,boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele se dezoseaza si se bat putin cu ciocanul de batut  carne apoi se dau prin condimente:piper,sare,boia.

Se pune 1/3 dintr-un carnacior pe o pulpa apoi se ruleaza.

Muschiul file se taie feliute potrivite iar apoi se infasoara pe pulpa si se prinde in scobitoare.

Se unge tava cu ulei.

Se pun pulpele, iar peste, adaugam vinul si putina apa.

Se pune la cuptor 30-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Copănele de pui umplute cu ciuperci, în sos de smântână