Pulpe de pui umplute cu cascaval si ceapa

de Lau in Pui, 26 Mar 2014 | 4937 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul cucina.jugariu

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g cascaval
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • 100 ml vin
  • 1 cana apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu cascaval si ceapa:

Pulpele de pui le spalam bine(le lasam sa se scurga)

Intre timp curatam ceapa,usturoiul si tocam,

Taiem cascavalul in cubulete

Luam fiecare pulpa de pui si desprindem putin pielea si umplem cu cascaval,ceapa si usturoi,

Asezam pulpele in tava si adaugam condimente dupa gust(eu am adaugat si 2 catei de usturoi taiat felii)

Adaugam apa si vinul,acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 min dupa care luam folia si mai lasam cca 10 min pana se rumesc frumos deasupra,

Noi am servit cu salata,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu cascaval si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez