Pui la gratar

de COSTEO in Pui, 16 Apr 2013 | 3513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 1 ardel gras rosu(verde)
  • pt bait:
  • 500 ml bere
  • 8 catei usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar:

Pulpele de pui se curata si se spala apoi le taiem in 2 si le crestam foarte bine.

Intre timp pregatim bait-ul din bere,cimbru,sare,piper,usturoi pisat,rozmarin si condimente granulate  si punem pulpele la bait timp de 8 ore la rece.

Dupa ce le-am scos din bait ,punem in crestaturi bucatele de usturoi si ardel gras, punem pulpele pe gratar

Intoarcem pulpele pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi