Pulpe de pui in vas roman

de mamaieelena in Pui, 7 Dec 2010 | 4491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • sare
  • piper
  • 100gr.smantana
  • 2 linguri sos de soia
  • mirodenii italiene(amestec)
  • 2 lingura ulei vegetal
  • 1 lingurita cu farf usturoi pasta pregatit in buca tarie de mine
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in vas roman:

Se spala pulpele, se asezoneaza cu piper, sare, mirodenii si sos de soia

Uleiul , smantana, soia, usturoi si apa se bat cu telul si se obtine un sos care se pune peste carne. Se da la cuptorul incins la 180 grade

Este gata cand s-a rumenit

Se poate servi cu sote de legume,piure de cartofi

pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de cartofi cu pulpe de pui