Frigarui de pui cu fistic

de -Licurici- in Pui, 14 Iun 2015 | 3632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 100 g fistic
  • 1 albus de ou
  • 1 rosie
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu fistic:

Pieptul de pui se spala bine, apoi se taie in bucati potrivite si se condimenteaza cu sare si piper.

Albusul se bate cu un praf de sare, apoi se adauga din bucatile de pui.

Fisticul se marunteste cu cutitul si se trec prin el bucatile de pui cu albus.

Rosiile taie in bucatele potrivite, apoi se pun pe betele pentru frigarui impreuna cu bucatile de pui. (pui cu fistic-rosie-pui simplu-rosie-pui cu fistic)

Se tin pe gratar cam 2 min pe fiecare parte sau pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Pentru un plus de savoare, pieptul de pui se poate stropi cu zeama de lamaie sau se poate face picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu fistic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]