Pulpe cu sos de gulie

de mihaelaM in Pui, 18 Iul 2011 | 5342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 gulie
  • 1lingurita faina
  • 2 linguri bulion de ardei
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 foaie dafin
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu sos de gulie:

Pulpele le taiem bucati ,le spalam apoi le punem in tigaia dry cooker,pana se fragezesc.

Intre timp curatam gulia o dam pe razatoarea cu ochiuri mari apoi o punem in craticioara cu putina apa,sa fiarba(cam 30-35 min)

Faina o punem intr-o farfurioara cu putina apa rece si amestecam usor pana se omogenizeaza.

Cand gulia este fiarta punem amestecul de apa cu faina,usturoiul taiat bucatele mici,bulionul de ardei,sucul de rosii,bucatile de carne,foaia de dafin,sarea,piperul peste care vom mai pune o cana de apa,cat sa acopere totul.

Mai lasam cam 10-15 min dupa care stingem focul si punem mararul taiat marunt. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu sos de gulie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu sos alb