Pulpa de porc marinata cu Vegeta

de -Licurici- in Porc, 27 Iun 2017 | 3056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 1 plic Vegeta - condiment lichid cu usturoi pentru marinare
  • mustar - pentru sos.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc marinata cu Vegeta:

Plicul cu condimente lichide se agita bine, apoi se toarna peste carne.

Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.

Ceapa se taie in jumatati, se pune pe fundul unui vas termorezistent, apoi se asaza carnea. 

Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la 160 ob C, 2 ore.

Dupa 2 ore, se scoate folia si se mai lasa 30 min pana se rumeneste.

Sosul se pregateste din zeama de la carne si 2 linguri de mustar.

Zeama de la carne se amesteca, pe foc, cu mustarul 2-3 min, pana se ingroasa putin, apoi se pune intr-un bol.

Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc marinata cu Vegeta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]