Friptura de porc cu legume si vin la cuptor

de COSTEO in Porc, 13 Iun 2013 | 11914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pulpa porc( ceafa sau cotlet)
  • 1 ardel gras
  • 2 cepe
  • 6 catei usturoi
  • 700 ml vin alb
  • 1 cescuta apa
  • 2 rosii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume si vin la cuptor:

Carnea de porc se portioneaza felii ,mai groase sau mai subtiri cum doreste fiecare.

Fleicile se freaca bine cu sare,piper,condimente granulate,cimbru.Ungem o tava cu putin ulei,asezam fiecare bucata de carne in tava,peste care punem ceapa taiata rondele,ardei gras fasii si o cescuta de apa.

Dam la cuptor 30 de minute la 180 grade,dupa cele 30 minute,adaugam usturoiul zdrobit cu lama la cutit si tocat marut,rosiile taiate bucati mai mari si jumatate din cantitatea de vin,iar restul de vin spre final.Se lasa la cuptor 110 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume si vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi