Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci

de diaconta in Porc, 8 Sep 2013 | 7625 vizualizari

 

O reteta delicoasa de preparat: pulpa de porc la cuptor cu sos de ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa de porc degresata
  • Un morcov
  • 2 caţei de usturoi
  • 100 g ciuperci champignon
  • Sare,piper,boia
  • Ulei

Pentru sos:

  • 100 g ciuperci champignon
  • 100 g bacon cubuleţe
  • 2 linguri smântâna
  • 100 g mozzarella
  • piper
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci:

Pulpa de porc am taiat-o astfel încât sa obtin o fâşie lunga pe care s-o pot rula.

Am condimentat-o.Deasupra am razuit morcovul,am pus usturoiul pisat si ciupercile feliate.

Am rulat si am prins cu bride de silicon.Puteti sa legati si cu sfoara.

Am pus ulei si putina apa într-o tava,am asezat carnea,am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor.

Dupa aproximativ 45 de minute,am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.

Pentru sos am calit baconul si ciupercile cu putin ulei.

Am luat de pe foc si am pus smântâna si mozzarella.Am mai lasat putin pe foc pâna s-a topit mozzarella si s-a omogenizat totul.

Am pus piper,de sare nu mai era nevoie baconul fiind sarat.

Am servit cu piure de cartofi si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava.