Pulpa de miel la cuptor

de Angelina_Elena in Oaie, 6 Mai 2013 | 4085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceasca apa
  • 100 ml ulei
  • 5 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Spalam pulpa foarte bine in apa rece.

Crestam pulpa de miel, apoi o ungem cu ulei si o condimentam cu sare, piper si cimbru.

Un catel de usturoi ii taiem marunt, iar bucatelele obtinute le vom pune in crestaturile facute.

Punem pulpa intr-un vas termorezistent, adaugam vinul alb, apa si uleiul ramas.

Punem in tava restul cateilor de usturoi intregi, apoi acoperim cu o folie de aluminiu si dam vasul la cuptorul preincalzit pentru 70-80 de minute.

Dupa 30 de minute, intoarcem pulpa pe cealalta parte.

Carnea de miel este facuta bine atunci cand se desprinde usor de pe os.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor, cu legume caramelizate pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver