Pulpa de miel cu ciuperci

de kukibella in Oaie, 29 Ian 2012 | 6317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel fara os aproximativ 1 kg.
  • usturoi
  • condimente(cimbru uscat,rozmarin,ardei roşu uscat,BlackBerry roz,busuioc,tarhon,piper negru,frunza de dafin)
  • 1/2 kg.ciuperci
  • 400 gr.roşii ın suc propriu
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 lg. ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu ciuperci:

carnea se condimenteaza şi se ımpaneaza cu usturoi.

se ajeaza ıntr-o cratita cu o ling.ulei de masline.

se adauga ciupercile şi roşiile tocate.

se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor (190 grade; 140 min.aprox.)

spre sfarşitul coacerii se ınlatura folia de aluminiu şi se la sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu carne de miel