Foarte frageda si gustoasa iese carnea la Crock Pot. Daca mai punem si cateva legume, avem gata masa pentru pranz!
Se spala pulpa de curcan, se sterge de apa si se taie in doua. Se presara condimentele pentru pui, sare si piper si se maseaza putin bucatile de carne.
Se curata cartofii, ceapa si morcovul. Cartofii se taie in bucati mai mari, morcovul se taie rondele iar ceapa se tai fasii.
In vasul aparatului se toarna uleiul apoi se pun cartofii, ceapa si rondelele de morcovi. Se presara putina sare apoi se asaza deasupra legumelor bucatile de carne. Se toarna apa, se pune capacul si se porneste aparatul. Se seteaza aparatul pe functia high pentru 4 ore.
Cand este gata, daca doriti, puteti pune pulpele la cuptor pentru cateva minute pentru a se rumeni. Eu am lasat-o asa.
Se serveste carnea alaturi de cartofi sau serviti cu garnitura preferata. Copiii au preferat cous-cous.
Pofta buna!
1
Bucata de carne ce am folosit-o a fost suficienta pentru 4 persoane.
2
Se mai pot adauga si alte legume in vasul aparatului pentru a se gati alaturi de carne.