pur si simplu am pus ce i-a trecut mie prin cap...i a iesit cam asta....
proportiile le-am pus dupa capul meu, se pot modifica in fc de necesitati...
pulpa de curcan se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare si 2 fire de telina.se lasa sa fiarba pe jumatate, cam jumatate de. se scoate sa se raceasca, se presara cu codimente, oregano, cimbru , se impaneaza c 3-4 catei de usturoi.
se ia o tava si se unge cu ulei, se asaza carnea in mijloc.
separat se incinge in putin ulei ceapa pana se inmoie, se adauga ciupercile si se calesc impreuna pana se inmoie bine si ciupercile, vor lasa apa, dar nu conteaza.dupa ce s-au inmuita bine se toarna deasupra carnii in tava.
se taie cartofii felii mai groase si se asaza pe-o parte a tavii, morcovii se taie rondele si se asaza si ei in tava, la fel dovlecelul si rosiile. se asezoneaza cu vegeta si alte codimente, daca doriti si se introduce tava la cuptor dupa ce a fost incalzit in prealabil la 200 g. nu mai trebuie adaugata apa, fiindca e destula de la ciuperci. dupa jumatate de ora scoateti tava si intoarceti legumele pe partea cealalta sa se faca bine. mai turnati, daca va place un pahar de vin alb si dati iar la cuptor pt jumatate de ora.