Pui portughez

de ianculubita in Pui, 9 Iul 2013 | 5154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 250 g ciuperci
  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 cutie cu bere
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui portughez:

Pulpele curatate, spalate, portionate daca sunt mari, condimentate cu sare, piper, nucsoara si pudrate cu amidon. Le punem in tava unsa cu unt, pe un pat de ceapa verde, printre ele ciupercile taiate daca sunt mari, cartofii sferturi, berea, acoperim si lasam la cuptor 45 minute. Descoperim sa se rumeneasca pulpele dupa care servim cu castraveti murati de vara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui portughez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci