Pui in sos de ciuperci si capere

de AnyCostescu in Pui, 7 Oct 2014 | 6155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg copanele de pui
  • 100 g sunca de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 lingura capere
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de ciuperci si capere:

Spalam copanelele de pui si le stergem cu un servetel uscat.

Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si rumenim copanelel, numai cat sa le dam o culoare frumoasa.Le scoatem intr-o farfurie.

IN uleiul ramas punem ceapa curatata, ardeiul curatat si taiate cubulete.

Adaugam si sunca de pui.

Acoperim cu apa si punem din nou copanelele in tigaie.

Presaram sare, piper si lasam sa fiarba pana ce carnea de pui e comestibila :)

Spre sfarsit adaugam ciupercile scurse si clatite si caperele tocate marunt.

Adaugam smantana si mai lasam pe foc 5 minute.

Presaram patrunjel tocat si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de ciuperci si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]