Rulada de pui invelita in prociutto

de corina241 in Pui, 17 Oct 2012 | 4238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 felii cascaval
  • 3 felii muschi tiganesc
  • 3-4 fasii de ardei gogosar in otet
  • sare
  • piper
  • 5-6 felii prociutto crudo
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui invelita in prociutto:

Pieptul de pui se desface usor cu lama cutitului obtinand o bucata intreaga de cca 30/10 cm.Il punem pe tocator acoperit cu folie transparenta alimentara si-l batem cu ciocanul de snitele.

Potrivim de sare si piper pe ambele parti,apoi punem feliile de cascaval una langa cealalta,peste vom pune feliile de muschi,urmand fasiile de ardei.Rulam cu grija si acoperim cu felii subtiri de prociutto.

Preagatim un vas de yenna,punem rulada,presaram putin ulei de masline si intraducem la cuptor pentru cca. 30-35 minute.

Servim cu legume mexicane,salata sau muraturi de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui invelita in prociutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei copt