usor si delicios
Se bate fileul de pui.Se da cu sare si piper si se unge bine cu unt moale.Morcovii curatati de coaja se fierb dar nu de tot.Se scot si se aseaza in mijlocul fileului de pui, se ruleaza.Se mixeaza patrunjelul fara codite, doar frunzele cu o lingura de unt, sare, piper negru si 2 linguri de smantana groasa.Acest amestec va impaturi rulourile de pui peste care vom aseza si cate o felie de bacon.Se inveleste in hartie de copt si se baga la cuptor intr-o tava de chec.
pt.granitura am foert pastele in apa cu sare, le-am scurs, le-am clatit sub jet de pa rece si le-am dat un fil de ulei de masline aromat cu salvie.Apoi am facut un sos alb clasic din unt topit in tigaie si frecta cu putina faina dupa acre se dezleaga cu putin lapte amestecat cu smantana si o lingura din amestecul cu patrunjel tocat ramas de la invelitul rulourilor.