Rulou de pui la cuptor cu sos alb

de epurasha2bb in Pui, 29 Mar 2011 | 11333 vizualizari

 

usor si delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 felii de bacon
  • 2 morcovi mici sau unul mai mare
  • Pt.garnitura se folosesc paste fainoase farfalle,
  • Pt.sos: smantana, patrunjel, unt, smanatana, faina.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui la cuptor cu sos alb:

Se bate fileul de pui.Se da cu sare si piper si se unge bine cu unt moale.Morcovii curatati de coaja se fierb dar nu de tot.Se scot si se aseaza in mijlocul fileului de pui, se ruleaza.Se mixeaza patrunjelul fara codite, doar frunzele cu o lingura de unt, sare, piper negru si 2 linguri de smantana groasa.Acest amestec va impaturi rulourile de pui peste care vom aseza si cate o felie de bacon.Se inveleste in hartie de copt si se baga la cuptor intr-o tava de chec.

pt.granitura am foert pastele in apa cu sare, le-am scurs, le-am clatit sub jet de pa rece si le-am dat un fil de ulei de masline aromat cu salvie.Apoi am facut un sos alb clasic din unt topit in tigaie si frecta cu putina faina dupa acre se dezleaga cu putin lapte amestecat cu smantana si o lingura din amestecul cu patrunjel tocat ramas de la invelitul rulourilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui la cuptor cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui si legume