Pui in crusta crocanta de mustar

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 16 Apr 2010 | 5464 vizualizari

 

by oana

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cubulete de unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 g pesmet
  • patrunjel proaspat tocat fin
  • 1 lingurita maioneza
  •  2 lingurite smanatana
  • o lingurita cu varf de mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta crocanta de mustar:

ungem o tava termorezistenta cu unt si asezam in ea pulpele de pui spalate si uscate.si condimentate dupa gust

punem  tava la cuptor pentru 20 de minute, intorcand pulpele la jumatatea intervalului.

Intre timp tocam ceapa si usturoiul marunt.

topim  untul intr-o tigaie, apoi punem ceapa si usturoiul si le calim 5 minute.

dupa care punem pesmetul si patrunjelul, amestecam si le mai lasam 2 minute pe foc.

 amestecam maioneza, smantana si mustarul si le dam deoparte.

scoatem pulpele, le ungem cu sosul de maioneza, smantana si mustar, apoi se presara peste ele pesmetul, acoperindu-le bine.

presam usor cu mana, dupa care mai dam inca 5 min la cuptor, pana se reumenste usor.

se serveste cu garnitura de conopida sau broccoli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta crocanta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 22:56

rocsi

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:19

pacat sa stricati vinul cu cola , mai bine luati un soi mai dulce

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 19:49

eu altfel nu pot sa beau vinul, poate sa fie din cel mai dulce

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprikas cu smantana a la Kati