Crispy

de danadanutza23 in Pui, 20 Iun 2016 | 3815 vizualizari

 

Aceasta reteta de crispy este preferata sotului meu. De cand fac aceste crispy nu mai facem vizite la KFC.

 

INGREDIENTE

1 kg aripi de pui

1 plic de fulgi de cartofi

150 g faina

1 lingurita de fulgi de ceapa

1 lingurita de oregano

1 lingurita boia

1 lingurita maghiran

1 lingurita busuioc

1 lingurita usturoi granulat

chilli si piper dupa guist

5 oua

500 ml ulei pentru prajit

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy:

Aripioarele se spala si se pun la fiert in apa cu sare pana fierb. Amestecam fulgii de cartofi cu faina de ceapa, oregano, boia, maghiran, bucuioc, sare, piper si chilli. Separat batem ouale cu un praf de sare. Cand aripioarele au fier le scurgem de apa si le lasam sa se raceasca putin (atat cat sa le putem tin in mana) apoi le dam prin amestecul de faina cu condimente, apoi prin ou, iarasi prin faina si le punem in uleiul foarte bine incins. Cand capata o culoare aurie le scoatem pe un servetel. Se pot servi cu cartofi prajiti, cu ketcjup sau maioneza. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (4)

Rocsi 1

20.06.2016, 20:39

Bun, bun!

AndrutzaP 1

21.06.2016, 10:22

mirela0911 1

22.06.2016, 09:34

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]