Pui cu miere si curcumma pe pat de ciuperci si kapia

de Dea_Dea in Pui, 14 Sep 2013 | 2783 vizualizari

 

Un pranz usor si gustos

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 1 ardei kapia
  • un catel de usturoi
  • 200 gr ciuperci
  • sare
  • piper
  • o lingurita de miere
  • un praf de curcumma
  • o lingurita ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu miere si curcumma pe pat de ciuperci si kapia:

Se unge tigaia cu ulei , se pun ciupercile, usturoiul tocat si ardeiul kapia tocat . Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la foc mic cu capac 10-15 min.

Pieptul de pui se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se pune in tigaie de teflon, la final , amestecam mierea cu curcuma si turnam peste pui. Se amesteca bine cateva secunde si este gata.

Se pun ciupercile cu ardeii pe farfurie iar deasupra se pune pieptul de pui.

TIPS-URI

1

In loc de ardei kapia se poate pune ardei gras rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu miere si curcumma pe pat de ciuperci si kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat