Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii

de Panacris in Pui, 31 Iul 2012 | 5586 vizualizari

 

O cina imparateasca!:)

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de pui 6 bucati,
  • vin rosu sec 100 ml,
  • dovlecei 3 bucati,
  • vinete 1 bucata,
  • rosii 1 bucata,
  • sare iodata,
  • ulei de masline,
  • mirodenii mediteraneene
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii:

Ciocanelele se spala, se curata de eventualele pene:), se cresteaza, se asezoneaza de sare si miordenii.

Se incinge tigaia doubleta, se pun ciocanelele condimentate, se lasa cca. 10 minute pe fiecare parte, apoi se adauga viunl rosu si se mai lasa cca. 5 minute la foc mediu, pentru a se fragezi.

Intre timp se curata dovleceii de coaja, se taie rondele si se pun la prajit in Fripteuza de la Moulinex, cu o lingura de ulei de masline, cca.  30 de minute. Vanata se taie in doua pe lungime, se sareaza, se lasa cca. 5 minute, apoi se stoarce de zeama lasata. Se taie felii si se adauga la dovlecei, asezonandu/se cu mirodenii mediteraneene ( sare iodata, oregano, usturoi, rozmarin). Apoi se adauga rosiile taiate fideluta, se mai lasa cca. 10 minute.

Ciocanelele se servesc impreuna cu legumele gratinate.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si bere