Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii

de Panacris in Pui, 31 Iul 2012 | 5389 vizualizari

 

O cina imparateasca!:)

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de pui 6 bucati,
  • vin rosu sec 100 ml,
  • dovlecei 3 bucati,
  • vinete 1 bucata,
  • rosii 1 bucata,
  • sare iodata,
  • ulei de masline,
  • mirodenii mediteraneene
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii:

Ciocanelele se spala, se curata de eventualele pene:), se cresteaza, se asezoneaza de sare si miordenii.

Se incinge tigaia doubleta, se pun ciocanelele condimentate, se lasa cca. 10 minute pe fiecare parte, apoi se adauga viunl rosu si se mai lasa cca. 5 minute la foc mediu, pentru a se fragezi.

Intre timp se curata dovleceii de coaja, se taie rondele si se pun la prajit in Fripteuza de la Moulinex, cu o lingura de ulei de masline, cca.  30 de minute. Vanata se taie in doua pe lungime, se sareaza, se lasa cca. 5 minute, apoi se stoarce de zeama lasata. Se taie felii si se adauga la dovlecei, asezonandu/se cu mirodenii mediteraneene ( sare iodata, oregano, usturoi, rozmarin). Apoi se adauga rosiile taiate fideluta, se mai lasa cca. 10 minute.

Ciocanelele se servesc impreuna cu legumele gratinate.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

01.08.2012, 10:15

La cina asta imparateasca as participa si eu, ca tare delicios arata!!

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:33

RuxyRux 1

07.08.2012, 19:59

Eu ti-am papat toate legumele...arata delicios!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor cu pulpite in sos de rosii