Pui cu mamaliguta si spanac

de simona72 in Pui, 30 Sep 2013 | 4757 vizualizari

 

Din gama retetelor rapide si delicioase....

 

INGREDIENTE

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mamaliguta si spanac:

Intr-un castron punem sosul de rosii, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, oregano si ulei de masline. Amestecam compozitia si punem pulpele spalate in sos. lasam 10-15 minute la frigider.

Pt mamaliga: punem apa sa fiarba cu un praf de sare, iar cand apa fiebe adaugam faina de malai in ploaie. Lasam sa fiarba si din caind in cand amestecam cu telul.      

Punem o tigaie pe foc, fara sa punem nimic in ea, iar cand s-a incins adaugam carnea de pui cu tot cu sos. Frigem carnea la foc iute spre mediu, pana este patrunsa si sosul a scazut. Servim bucatile de carne de pui cu 1-2 linguri de spanac, iar mamaliga dupa ce s-a facut o punem in castronele mici unse cu putin unt. Asezam mamaliguta in farfurie alaturi de celelalte cu o lingura de branza de oare sfaramata.   Pofta buna!!

TIPS-URI

1

daca sosul de pe carne scade prea repede si carnea nu este facuta, mai reduceti din foc si puneti capac

2

un pahar de must merge alaturi de mancarica

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mamaliguta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii pe "pat" de cartofi