Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt.
Ardeiul spalat in taiem fasiute, iar rosiile le decojim si le taiem cubulete.
Ceapa o punem la calit in 3 linguri de ulei.
Adaugam apoi ardeiul, lasam putin sa se caleasca impreuna, apoi adaugam cioconelele curatate si condimentate cu putina sare si piper.
Lasam pana ciocanelele sunt facute, apoi adaugam rosiile taiate cubulete, apa si lasam sa fiarba la foc mic.
Pana cand sosul scade pregatim galustele.
Intr-o oala punem apa la fiert cu sare.
Intr-un bol batem ouale cu un pic de sare si piper si adaugam treptat faina si apa.
Cand apa incepe sa fiarba luam cu o lingurita din compozitia precedenta si formam galustele.
Lingurita am trecut-o de fiecare data prin apa fiarta din oala.
Lasam sa fiarba 10 minute (verificam cu o furculita daca s-au fiert).
Le luam cu o paleta cu gaurele si le adaugam peste sos, condimentam cu sare si piper, presaram patrujel proaspat apoi servim.
Pofta buna!