Am spalat pulpele de pui apoi le-am taiat fasii.
Am tocat usturoiul marunt.
Am amestecat toate condimentele de mai sus cu uleiul apoi am imbracat puiul cu acest amestec. Punem puiul intr-o tigaie pe foc si lasam aproximativ 15-20 minute pana ce carnea este fiarta. Adaugam putina apa daca este nevoie. Lasam sa scada. Cand este gata scoatem puiul pe un platou.
In aceeasi tigaie punem pe foc conserva de rosii cu zaharul, piperul si putina sare. Lasam sa fiarba, completam cu suc de rosii si mai lasam sa dea cateva clocote, pana se leaga.
Punem la fiert cartofii taiati cubulete cu putina sare. Dupa ce au fiert ii scotem intr-un bol si ii pasam bine impreuna cu 1-2 linguri de unt. Pentru a subtia piureul eu folosesc zeama in care au fiert cartofii si lapte (in cantitati egale).
Eu zic ca este o mancare usoara, simpla si buna !