Pui cu arpagic si ciuperci

de Julie in Pui, 23 Iul 2010 | 7702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 150-200 g arpagic
  • 1 morcov
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • 1 ardei iute
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml supa (sau apa calda)
  • sare, piper, vegeta,boia dulce
  • patrunjel, cimbru,busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu arpagic si ciuperci:

Portionam carnea de pui, o saram , piperam si apoi o prajim in ulei incins.
Separat in 3-4 linguri ulei ,calim morcovul taiat rondele, ciupercile  taiate felii si arpagicul.
Cand s-au inmuiat de ajuns, adaugam rosiile tocate cuburi, usturoiul taiat
feliute subtiri si ardeiul taiat mic.
Punem vinul si supa si dupa 5-6 minute adaugam si carnea de pui.
Adaugam si sare, vegeta, piper, boia dulce, cimbru, busuioc.
Mai lasam 3-4 minute ,sa se patrunda bine si carnea cu toate aromele , si oprim focul.

Delicios!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu arpagic si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sylvia 1

24.07.2010, 12:21

Arpagicul murat nu stiu cum s-ar comporta la gatit eu am mancat de cateva ori dar mi se pare foarte acru .

jolygina 1

25.07.2010, 00:02

ce bine arata

Julie 1

25.07.2010, 11:32

Joly, Sylvia,multumesc!Sylvia ,nu stiam de arpagicul murat,dar daca este acru...ma gandesc ca nu prea merge gatit asa. Arpagicul uscat, are un gust deosebit, dulceag.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata