happy valentine's day everybody!
Se dezoseaza pulpele de pui si se toaca carnea bucatele.Se pun in tigaia incinsa cu 2 linguri de ulei si dupa 5 minute in care amestecam adaugam si cele 2 ciuperci tocate, tarhonul si condimentele Kotanyi(cele rasnite).Cand e gata facuta carnea oprim focul si lasam sa se raceasca , apoi mixam in robotel impreuna cu branza topita. Eu folosesc foarte rapid si usor un blender Philips minunat care cu montat, mixat si curatat mi-a luat un minut. Este gata stratul alb.
Trecam la stratul rosu, taiam ardeii bucatele si ii calim in tigaie 3 minute amestecand si ceapa rosie, apoi spre sfarsit se adauga si usturoiul si 1/2 lingurita de amestec ciuperci cu verdeturi si sare iodata din Ransita Kotanyi. Cand e gata se lasa sa se raceasca si apoi se mixeaza impreuna cu triunghiul de branza topita cu ardei Hochland. E gata si stratul rosu.
Pentru stratul negru curatam maslinele negre de samburi si le calim usor. Apoi le mixam reci cu un triunghi de branza topita cu smantana.
Decupam inimioare dintr-un blat de miez de paine si apoi adaugam straturile colorate pe rand, ultimul folosit fiind cel cu ardei care este mai fluid si e ca o glazura iar la gust semana foarte tare cu o zacusca delicioasa.