intrucat mai dureaza pana-mi recuperez aparatul foto am cautat in vechile mele poze si am gasit poza cu primul meu tort facut acasa, o reteta simpla dar gustoasa.
pt.blat:
creme:
Se pregateste blatul de tort din compozitia de pandispan turnata intr-o tava rotunda unsa si tapetata.Se coace , se lasa sa se raceasca putin si apoi se taie in 3.Se insiropeaza cu un sirop facut simplu din apa cu putin zahar si cateva picaturi esenta de rom.
Se pregatesc cremele batute cu mixerul impreuna cu laptele si putin zahar ca in instructiuni.
Se umple tortul cu cremele pe rand si se pastreaza o parte pentru ornat deasupra.
Mai folosim cateva patratele de ciocolata neagra topita la bain marie si puse intr-o punguta sau seringuta se foloseste la ornat deasupra .Cu ajutorul unei forme de fursec in forma de floare i mijlocul carora turnam crema de caramel vom realiza niste flori bej pe fondul maron inchis al cremei de ciocolata.
Este foarte simplu de facut! si rapid si gustos!