Prajitura Roza

de ala_oancea in Prajituri, 8 Mai 2009 | 11187 vizualizari

 

O prajitura simpla si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Blat crocant:
  • 100 gr unt
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri zahar
  • 150 gr cereale Musli
  • Aluat:
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 125 gr branza de vaci
  • 75 ml ulei
  • 2 linguri smantana
  • Umplutura:
  • 15o gr smantana
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 compot de pere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Roza:

Pentru blatul crocant se topeste untul si se amesteca zaharul, smantana si cerealele.

Pentru aluat se amesteca toate bine, bine cu mixerul.

Pentru umplutura se bat cu mixerul smantana zaharul si amidonul.

In tava, pe hartie de copt, punem aluatul. Peste el turnam umplutura si asezam feliile de pere. Deasupra punem blatul crocant. Se coace in cuptorul incins timp de 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Roza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu pere si prune