Astăzi îți propunem un aperitiv cu pere și brânză Camembert la cuptor, o rețetă simplă, elegantă și delicioasă. Combinația perfectă între dulce și sărat este ideală pentru ocazii speciale.
Pentru acest aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor, ai nevoie de următoarele ingrediente: brânză camembert, nuci, miere, pere, pâine și cimbrișor.
Cum se prepara acest Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor:
Așază brânza camembert într-un vas termorezistent și cresteaz-o cu ajutorul unui cuțit.
Toarnă puțină miere peste brânză și pune nuci pecan mărunțite. Taie para în felii subțiri și așază-le peste brânză.
Pe marginea vasului, așază felii de pâine și stropește-le cu ulei de măsline. Poți pune puțin ulei și peste feliile de pară.
Garnisește totul cu cimbrișor proaspăt.
Coace totul în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, pentru aproximativ 15 minute cât să se topească brânza și să devină crocante feliile de pâine.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă puțin la temperat, apoi poți savura bunătatea aceasta de aperitiv cu pere și camembert.