prajitura fantezie

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Mar 2010 | 7977 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt blat :
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 esenta de vanilie
  • un pliculet praf de copt
  • un praf de sare
pt crema:
  • o budinca de vanilie
  • 500 ml de lapte
  • 3-4 linguri de zahar
  • 200 ml frisca
  • 2 banane
pt decor:  
  • o banana
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA prajitura fantezie:

se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat, apoi galbenusurile, dupa care faina, praful de copt si esenta de vanilie, se pune in forma tapetata cu faina si se baga la cuptor pt cc 20 de min, se verifica cu scobitoare.

intre timp facem crema astfel: budinca se pregateste conform instructiunilor de pe pachet, se lasa la racit si se adauga frisca, ceva mai simplu nici ca se putea :D.

dupa ce s-a racit blatul il taiem in 2, punem crema pe primul blat,iar deasupra ei punem bananele taiate rondele, punem si celalat blat peste care ornam cu frisca si banane.

Daca ti-a placut reteta noastra "prajitura fantezie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si mascarpone