nu am poze prea bune caci aparatul meu foto a luat-o razna(((
Topim untul(la microunde).
Radem ciocolata.
Incalzim putin laptele in care punem cacaoa si amestecam bine,apoi adaugam untul topit si nutela si omogenizam bine.
Nuca o macinam grosier,nu marunt.
Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptata zaharul si mixam in continuare.Adaugam treptat si galbenusurile,apoi faina amestecata cu praful de copt.Incorporam compozitia de lapte cu cacao si unt si amestecam usorAdaugam nuca si ciocolata,amstecand usor.Punem intr-o forma termorezistenta unsa si tapetata cu faina si dam la cuptorul preincalzit,la foc mic.
Facem testul cu scobitoarea si oprim focul cand checul este copt.Lasam sa se raceasca si turnam deasupra glazura(topim ciocolata maruntita cu laptele si nutela.Servim cu o cana de lapte sau la cafea.