Este o prajitura excelenta, se imbina perfect gustul dulce al blatului pufos cu cel acrisor al visinilor. Merge ca si desert sau dimineata la cafea.
Prajitura se poate face cu orice fruct de sezon (prune, caise, piersici, capsuni...); sunt bune si fructele din compot.
Scoatem samburii de la visine si le lasam la scurs pe servetele de hartie.
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare apoi adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le amestecam cu ulei, sare, zahar vanilat si esenta de rom. Turnam galbenusurile peste albusuri si amestecam. Adaugam faina in care am pus praful de copt si amestecam incet de sus in jos, doar atat cat sa se incorporeze faina.
Adaugam visinile in aluat si amestecam usor. Turnam compozitia in tava in care am pus hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu timp de 20 minute.
Dupa ce este racita complet o putem pudra cu zahar.