Vă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă! Se pot folosi și alte fructe de sezon.
Pentru blat, se bat albușurile cu un praf de sare până se spumează ușor. Se adaugă zahărul în 2-3 reprize și se mixează până când se obține o bezea tare. Se amestecă gălbenușurile cu uleiul și se încorporează în 2 reprize în albușurile bătute. Se amestecă făina cu cacaoa și praful de copt și se cern peste amestecul precedent și se amestecă ușor cu o spatulă cu mișcări de jos în sus.
Se toarnă aluatul în tava tapetată cu hârtie de copt (35 x 25 cm) și se presară vișinile scurse de zeamă din loc în loc. Se introduce tava pentru 15 minute în cuptorul încins la 180 de grade C.
Pentru cremă, se mixează brânza de vaci cu ouăle, zahărul și budinca de vanilie (cu ajutorul unui mixer vertical).
Se scoate tava și se întinde crema de brânză. Se nivelează și se introduce tava în cuptor pentru cca. 30-35 de minute.
Se lasă să se răcorească și apoi se porționează.